Finn Gade Knudsen

Som kandidat til regionsrådet, er jeg meget styret at sund fornuft. Styringen af regionen har igennem de sidste fire år, ført til beslutninger, hvor der har manglet en stemme, der holder hovedet koldt, og mærker efter i maven, inden beslutningerne tages.

Psykiske sygdomme på dagsordenen
Imens vi alle kender til patienter med kræft eller kredsløbssygdomme, så er der langt færre der ved at de kender til nogen med psykiske diagnoser. Det er ikke fordi de ikke findes, for faktisk er de psykiske sygdomme mere udbredt end eksempelvis kræft. Årsagen er i højere grad, at der er enorme fordomme om det område, og det skal vi have ændret på.

Samtidig med at fordommene holder sygdommene bag tæppet, så er det også ekstrem hvor ulige ressourcerne  er fordelt, når det kommer til de psykiske sygdomme. Jeg vil have en mere ligelig fordeling, og jeg mener vi skal bruge de penge der behøves, for psykiske sygdomme koster samfundet enorme midler.

Hospitalet i Horsens skal bevares
Selvom man tror at sygehuset i Horsens er sikret, da vi lige nu kan se der bygges og udviklet på adressen, så er fremtiden ikke sikre uden politiske kræfter. Jeg vil stå i spidsen for, at Horsens ikke mister sit hospital, selvom regneark påstår at det vil være den rigtige løsning. 

– For mig er det vigtigt at vi fortsat har et hospital i Horsens, og jeg er derfor glad for at den lige nu udvikles, men jeg ved også, at tal i et regneark hurtigt kan give en anden situation – Finn Gade Knudsen

Hospitalet i Horsens er en hyper effektiv enhed, med rigtig flotte anmeldelser fra patienterne, og hvor man hele tiden har vist omstillings-villighed. Det skal belønnes. En stemme på mig, er en stemme for en bevaring af hospitalet i Horsens.

Ordenlig styring af regionen
Udover at fordelingen af de forskellige ressourcer er ulige, så vil en stemme på mig, eller en af de andre konservative kandidater, sikre at du får en stemme i rådet, som hele tiden vil kræve en ordenlig og anstændig styring og brug af borgernes penge. Det skal være slut med magtarrogance og prestigeprojekter. Regionen skal styres med sund fornuft.

Om mig

Jeg er 37 år, og har været medlem af Konservativ Folkeparti næsten uafbrudt, siden jeg fyldte 18 år. De sidste fem til ti år, har jeg været aktiv medlem, med forskellige grader og former.

Jeg bor i en lejlighed i Horsens, sammen med min kæreste Christopher. Til dagligt arbejder jeg som redaktør for et fagmedie til professionelle svineproducenter.

Indlæg i debatten

Ny næstformand

Per Løkken har sagt ja til at træde ind som næstformand, hvilket åbner for at suppleant Flemming Ejlersen indtager Pers post i bestyrelsen. Jeg er... Læs mere