Thomas Højgaard

Thomas Højgaard stiller op til byrådet i 2017, hvor han er nummer fire på partiets liste.

Jeg er medlem af Konservativ Ungdom og Det Konservative Folkeparti.

Jeg meldte mig ind tilbage i 2014. Jeg startede som alment medlem, men fik hurtigt formandsposten i Horsens KU. I min formandstid gik vi hele 60 medlemmer frem og kunne så kalde os det største ungdomsparti i Horsens.

Jeg havde egentlig aldrig rigtigt været politisk interesseret, men da jeg så fik en klasselærer i 8. klasse, der var politisk aktiv. Ja, så smittede det. Jeg har lige siden været aktiv i en masse forskellige politiske projekter.

Nu stiller jeg også op til Byrådet i Horsens i november 2017. Den er utrolig stor ære, at være nummer 4 på listen. Jeg har rundet kommunalpolitik på mange området. Dels Børne- Ungeområdet i forbindelse med mit Formandsskab i Børne- Ungebyrådet, min plads i Det Koordinerende Forum, mine år i Ungerådet og de år jeg har siddet i skolebestyrelser og den lokale vælgerforeningsbestyrelse. I forbindelse med Ungerådet stiftede jeg også bekendtskab med Internationaliseringsudvalget, hvor ungerådet havde en plads.

Jeg har løbende deltaget i en række fokusgrupper og andre kommunale forummer, hvor vi har debatteret Horsens Kommune i fremtiden. Alt fra kommunen på de sociale medier til et aktivt byrum har været oppe og vende.

Til dagligt går jeg på Learnmark Gymnasium HHX i 2.g. Jeg bor i Hatting sammen med mine to forældre Tina og Kaj og mine to mindre søskende Stine og Maria. Jeg er et stort familiemenneske, så når jeg har noget fritid tilovers, så bruges den ofte i en håndboldhal et sted i Danmark, hvor jeg bakker op om mine to søstre, der spiller i Horsens Håndboldklub. Jeg nyder at bruge tid med gode venner og Konservativ Ungdom er en stor del af min hverdag også.

Jeg brænder for Horsens, jeg elsker Horsens og jeg nyder at være med til at udvikle byen og styre den i den rigtige retning. For mig er politik at sætte handling bag ord, tage ansvar og turde prioritere. Der er brug for mere mod og bedre dialog med borgere, foreninger og medarbejdere i det offentlige. Og så skal vi som politikere sætte grænser for, hvad vi skal blande os i. Vi har ikke til opgave at diktere, hvordan mennesker lever deres liv bedst.

Jeg håber på en plads i Byrådet efter valget i november 2017 – og jeg får brug for din stemme!

 

For mig er politik at sætte handling bag ord, tage ansvar og turde prioritere.

Læs nyheder her