Et valg om både stort og småt

Når jeg ser frem mod efterårets valg til kommuner og regioner, er det med en sikker forventning om, at Konservative i Horsens får et godt valg. For nogen lyder den analyse måske lidt naiv og letkøbt, men for mig tegner fremtiden lysere end jeg længe har oplevet.

Valg til byrådet i Horsens opnås ikke alene ud fra et populært parti på landsplan, men i større grad ud fra benhårdt arbejde lokalt. Konservativ har en meget lang tradition for at sidde i Horsens byråd, og vi er kendetegnet ved, at vi hele tiden forsøger at bevare en anstændig og ordentlig drift af Horsens, hvor der er plads til både at tage os af de socialt udfordrede, og samtidig hjælpe de private iværksættere med at få skub i virksomheden, til gavn for kommunekassen.

Jeg bliver bekymret når de socialistiske partier får lov at løbe med historien om, at vi Konservative, som har kæmpet hårdest for en kommunal effektivisering, ikke ønsker at skabe social anstændig velfærd i Horsens. Mest af alt fordi det jo beviser hvor let det er at læse overskrifter, og så tænde bål og brand med dem, uden at læse historien under.

Vi ønsker jo netop en effektivisering i Kommunen, så vi kan finde penge til velfærd også i fremtiden.

Vi ønsker jo netop en effektivisering i Kommunen, så vi kan finde penge til velfærd også i fremtiden. Det er for letkøbt at påstå, at en effektivisering altid er ond, og at den aldrig kan være gavnlig.

Når valget for alvor skydes i gang efter sommer, vil man se et Konservativt parti, som kommer til at gå frem med både konkrete og målbare forslag, men også med en retning for Horsens kommune, som skal vise den vision hvorfra, vores kommende byrådspolitikere vil føre politik ud fra. Vi er et borgerligt liberalt parti, og vi vil stå fast på vore værdier i en sikker kurs.

I den kommende tid vil vi fremlægge vores vision for det Konservative projekt i Horsens, og derefter vil der blive rig mulighed for at diskutere dette med de kandidater, som hver især repræsenterer partiet ud fra hver deres ståsted, men med en ordentlig Konservativ tilgang, som udgangspunkt.