Konservative har de første seks kandidater klar til kommunalvalget

Konservative i Horsens er klar med de første seks kandidater til kommunalvalget i november. Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Spidskandidat bliver partiets nuværende byrådsmedlem, Esben Hedeager, og han får selskab på listen af Annette Schulz Jensen, Jesper Lienhøft, Anders Krojgaard Lund, Jens Adamsen og Flemming Ejlersen.

Finn Gade Knudsen, formand for den lokale konservative vælgerforening, siger i pressemeddelelsen, at bestyrelsen helt naturligt peger på, at Esben Hedeager skal stå i spidsen for holdet.

– Vi er i bestyrelsen meget tilfredse med Esbens indsats, og særligt ser vi en ægte konservativ stemme, der kæmper for ordentlighed og saglighed, siger han.

Fokus på skole og fritid

Anette Schulz Jensen er eneste kvinde på listen, og formanden kalder det et “scoop”, at hun  har takket ja til at stille op.

Annette Schulz Jensen, der i dag arbejder som lærer på en efterskole i lokalområdet, har i sit arbejdsliv haft mange roller i den lokale skoleverden og har i en årrække været frivillig i foreningslivet.

– Med Annette har vi fået en kandidat, som komplementerer Esben rigtig godt, og vi glæder os over, at vi nu har mulighed for også at få mere fokus på skole, fritid, ældre og børneområdet, siger Finn Gade Knudsen.

Jeg håber, at jeg kan være med til at flytte lidt, så blå blok får lidt større indflydelse på beslutningerne.

ANNETTE SCHULZ JENSEN (K), BYRÅDSKANDIDAT

Annette Schulz Jensen, der bor i Serridslev, siger selv til Folkebladet, at hun har været medlem af Konservative i et par år, og at hun blev opfordret til at stille op af formanden.

– Jeg skulle lige mærke efter, men jeg føler, at jeg kan bidrage med noget, særligt på børne- og skoleområdet. Jeg håber, at jeg kan være med til at flytte lidt, så blå blok får lidt større indflydelse på beslutningerne, siger hun.

En anden ny på listen er Anders Krojgaard Lund, der er partiets folketingskandidat i Horsens-kredsen, men som nu altså også har takket ja til at stille op til byrådet.

Der er plads til flere

Der er på grund af corona endnu ikke holdt generalforsamling, hvor kandidaterne bliver endeligt opstillet. Men en dispensation fra partiets hovedbestyrelse giver bestyrelsen lov til at konstituere kandidater allerede nu, uden at de er prioriteret på listen.

– Vi skal meget gerne have flere kandidater, og det får vi også. Men jeg er utrolig glad for de seks, vi her stiller frem, som har en bredde og derved supplerer hinanden godt, siger Finn Gade Knudsen.