Anders Krojgaard Lund sender tak til medlemmerne

Da Anders Krojgaard Lund desværre ikke kunne være tilstede på generalforsamlingen d. 20 januar, hvor medlemmerne genvalgte ham som folketingskandidat i Horsens, sender han følgende besked til alle medlemmer:

Kære partifæller

Jeg takker mange gange for den fornemme tillid, man har vist mig, ved at genvælge mig som folketingskandidat i Horsens konservative vælgerforening.

Det er en stor ære, og det er en titel, jeg bærer med stolthed. Jeg er stolt over, at jeg igen kan få muligheden for at repræsentere Det Konservative Folkeparti i politiske sammenhænge og at jeg kan repræsentere Horsens internt i partiet. Det er jeg stolt over, for i Horsens ved man, hvor man kommer fra, og derfor skal jeg også være den første til at sætte en dyd i selv at hænge i lygtepæle, selv sætte strips i valgplakater og selv dele flyers ud på gågaden, når den tid kommer.

Politiske debatter skal vindes med ordentlighed, lygtepæle med flid og sved, vælgere med et smil, fornuftige holdninger og konservativt nærvær – men vigtigst af alt: et valg skal vindes som et hold. Dét hold, det er os. Det er os alle sammen i partiet. Der kommer ikke nogen og gør noget for os. Vi skal gøre det selv, men vi skal gøre det sammen. Det glæder jeg mig til. Både til næste valg, det næste igen, og lige så mange der måtte komme efter det. Så længe jeg har opbakning bag mig, så vil jeg kæmpe for et mere borgerligt og konservativt Danmark, til glæde og gavn for de danske familier og for vores fremtid.

Tusind tak for valget, det er mig virkelig en kæmpe ære.