Danmark har brug for at flere tager ansvar

Det starter hos den enkelte, men er vi nok, der tager ansvar i dag, så tror vi på, at vi kan ændre i morgen. Nogle venter på, at andre handler og kritiserer så, hvis det ikke virker. Mens andre tror, at det er nok at ”like” noget i stedet for at gøre noget. Men vi tror på, at lederskab handler om at tage ansvar. Det behøver ikke at koste noget, men det kræver noget.

Hos Lederne lader vi det ikke bare blive ved snakken. Derfor tager vi i løbet af 2017 rundt i landet og debatterer det – at tage ansvar.

Vi tager ansvar i Trekantsområdet

Derfor vil jeg gerne invitere dig og medlemmerne af Konservative Horsens vælgerforening til vores lokale Tag ansvar butik i Fredericia, og lørdag den 29. april fra kl. 12.00-13.00 sætter vi fokus på det vigtigste at tage ansvar for i Trekantsområdet.

Til den store, afsluttende debat i Tag Ansvar-ugen har vi samlet en række erfarne, lokalt valgte politikere til at diskutere ansvar. Hvad mener de, at der bør tages mere ansvar for – kommunalt, regionalt og nationalt? Hvad vil de selv tage mere ansvar for – og hvordan? Og vi vil også gerne have dine input.

Danmark har brug for dig
Debatten skydes i gang med korte oplæg fra både lokal- og folketingspolitikere.
Kom og hør:

  • Villy Søvndal (SF), kandidat til regionsrådet
  • Jacob Bjerregaard (S), borgmester i Fredericia
  • Eva Kjer Hansen (V) medlem af Folketinget
  • Susanne Eilersen (DF) medlem af Folketinget

Efter oplæggene slippes debatten løs. Vi håber på nogle gode diskussioner, som munder ud i løsningsforslag og idéer, der kan leve videre hos jer, og som vi kan tage med os, når Tag Ansvar-karavanen drager videre ud i landet. I forlængelse af debatten slutter vi Tag Ansvar-ugen af med et glas champagne og siger farvel og tak for denne gang.

Tid og sted
Debatten finder sted lørdag den 29. april fra kl. 12.00-13.00 i vores Tag Ansvar-butik på Danmarksgade 15 i Fredericia. Det er gratis at deltage.

Se mere her