Ved at være med i en aftale får man mere indflydelse end ved at være uden for og være utilfreds

Af Flemming Ejlersen, Kandidat til Byrådet

 CEO Anders Fogh, der tilsyneladende er talsmand for danske iværksættere, har i et læserbrev her i avisen 30. marts (“Den forhenværende blå blok har lagt sig ned og givet op”, red.) udtrykt stor utilfredshed med indførelse af coronapas, og måden at disse skal håndteres på af bl.a. selvstændigt erhvervsdrivende og iværksættere.

Regeringen og alle danske partier med undtagelse af Nye Borgerlige får en ordentlig omgang på hattepulden.

Og han er især sur på Det Konservative Folkeparti og Søren Pape, da de/han ikke har forhindret dette pas. Han forstår ikke, at Det Konservative Folkeparti kan gå sammen med øvrige borgerlige partier og regeringen i aftalen om bl.a. coronapas (Rammeaftale om plan for genåbning af Danmark).

Det er nu engang sådan, at ved at være med i en aftale får man mere indflydelse end ved at være uden for og være utilfreds.

Den situation, som Danmark er i med hensyn til covid, er alt for alvorlig til, at man kan være uden for indflydelse.

Anders Fogh vil måske mene, at den borgerlige indflydelse på aftalen kan være begrænset og ikke god nok. Det Konservative Folkeparti er som sådan også mod coronapas, men et stort flertal ville det anderledes.

Når det er skrevet, så er et check af et coronapas på en restaurant eller ved frisøren nok ikke den allerstørste udfordring, disse steder har. Det bliver hurtigt rutine.

Det er ikke en større administrativ byrde, end når man skal vise sit resort/skibspas på en all inclusive-restaurant eller på et cruise. Det bliver hurtigt dagligdag.

Det vigtigste er, at der bliver åbnet for de liberale erhverv. Det kan kun gå for langsomt. Set med mine øjne støtter Det Konservative Folkeparti erhvervslivet med alt, hvad de kan gøre

Det vigtigste er, at der bliver åbnet for de liberale erhverv. Det kan kun gå for langsomt. Set med mine øjne støtter Det Konservative Folkeparti erhvervslivet med alt, hvad de kan gøre.