Din folketingskandidat i Østjylland

Anders Krojgaard Lund

Anders Krojgaard Lund er opstillet som folketingskandidat i Horsens.

Familie, Fædreland og Frihed. Det lyder måske som floskler, men det er i allerhøjeste grad meget levende værdier og grundstenene i Anders Lunds politiske kompas.

Anders Krojgaard Lund, 28, læser til daglig erhvervsjura på AU og har med en baggrund som sergent i Hæren været udsendt tre gange. Både det skatteretlige og Forsvaret står derfor Anders Lund meget nært som vigtige politiske områder. Som ivrig debattør har han også flere gange været i medierne, hvor især hans syn på USA har været i fokus. Anders fik ligeledes en tæt 2. plads ved DM i debat 2018.

Ønsker du at møde Anders til et oplæg eller en debat på din skole, dit gymnasium, din arbejdsplads eller noget helt andet, så send endelig en mail til AndersK.Lund@Gmail.com. Husk, politikere og debattører er ikke længere væk end en enkelt besked!

Anders Krojgaard Lund vil kæmpe for et friere, rigere og mere borgerligt Danmark, hvor ordentlighed er en selvfølge, hvor kriminelle sidder i fængsel, hvor skatterne er sænket markant, Forsvaret er styrket, og hvor familierne i er i centrum.

Kontakt mig

Hvis du vil være med på holdet, eller ønsker du at bidrage til kampen for et konservativt Danmark, så kontakt os allerede i dag

» Facebook: Anders Krojgaard Lund

» Mail: AndersK.Lund@gmail.com

» Telefon: 20 89 82 18

Blå bog:

Opvokset i Horsens

Student Horsens Statsskole, STX, 2009

Udsendt til Libanon 2010, Afghanistan 2013 og 2015

Påbegyndt Ha.jur på AU 2016

 

Ingen skal betale skat af at bo i eget hjem! Derfor er det konservative vision klar: Ingen boligskatter!

Anders Krojgaard Lund

Politiske kerneværdier


Familien betyder alt

Familien betyder alt. Derfor skal man som konservativ altid tage udgangspunkt i familien, da den er alles startsted i livet. En sund og stærk familie kan understøttes eller ødelægges af henholdsvis den rigtige eller den forkerte politik. Derfor er det Anders Lunds målsætning altid at styrke kernefamiliens vilkår i samfundet gennem fornuftig og ansvarlig familievenlig politik.


Frihed

Uden frihed – hvad så? Hvad skal det hele nytte, hvis man ikke er fri? Fri til at leve det liv, man selv finder bedst – uden at staten skal blande sig unødigt. Det danske skattetryk er en af de mest indgribende elementer mod den personlige frihed i Danmark, hvor bl.a. topskat, arveafgiften og boligskatterne er helt forrykte. Derfor skal skattene sænkes og om muligt afskaffes på en lang række områder.


Pas på fædrelandet

Fædrelandet skylder man alt. Kongehuset, den danske kulturarv, vores sprog, naturen og Rigsfællesskabet er unikke elementer, som vi har arvet af generationerne før os. Derfor skylder vi vores forfædre at passe godt på arven og i bedste fald levere den videre bedre stand. Heraf følger, at vi som en enkelt generation ikke har mandat til at lave fundamentale irreversible ændringer, herunder den massive befolkningsudskiftning vi har været vidne til i nyere tid. Det er en trussel mod vores sammenhængskraft, og skal derfor stoppes.


Forsvaret er fundamental

Ligeledes er Forsvaret fundamentalt for vores liv i et frit demokrati. Intet Forsvar, ingen frihed. Derfor skal Forsvaret styrkes og budgettet hæves til 2,0 procent af BNP, ganske som det forventes af os.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Vi skal have samfundet åbenet igen!

Lokalformanden tegner og fortæller!  
ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode

Lokalformanden siger: Støt lokalt!