Konservative sætter ung mand i spidsen

På den netop afholdte generalforsamling i Det Konservative Folkepartis vælgerforening i Horsens, valgte folketingskandidat Knud Ankjær, at stille sit mandat til rådighed for vælgerforeningen.

Konservative i Horsens har til den ordinære generalforsamling, valgt at Anders Krojgaard Lund skal erstatte Knud Ankjær på posten som folketingskandidat. Det skete efter, at Knud Ankjær selv havde valgt at trække sig, fordi hans arbejde tog for meget tid.

“Knud valgte at træde til i en periode, hvor der var risiko for et hurtigt valg, og det var vi glade for dengang. Jeg er da også forstående over for, at da valget nu ikke kom, og Knud samtidig står i en anden situation rent arbejdsmæssigt, så har han valgt at trække sig”, udtaler Finn Gade Knudsen, formand for Konservative i Horsens.

Efter generalforsamlingen er det altså nu den 27-årige Anders Krojgaard Lund, som skal kæmpe om stemmerne, for Konservative i Horsens, samt i resten af Østjylland.

“I den periode jeg har været opstillet, har jeg blandt andet arbejdet for at tiltrække statslige arbejdspladser til Horsens kommune i samarbejde med andre partier, og det nåede jo som bekendt i mål”, siger Knud Ankjær og fortsætter:

“Samtidig har jeg arbejdet for at indføre, at børn med diabetes kan få monteret et apparat, der selv måler og automatisk tildeler insulin, så de kan leve et næsten normalt liv, uden at skulle måle og stikke sig med nåle døgnet rundt”.

Klassisk Konservativ

Anders Krojgaard Lund er sergent i Hæren, og har tre udsendelser bag sig, men i dag læser han erhvervsøkonomi og erhvervsret på Aarhus Universitet.

“Anders var et naturligt valg for mig, da jeg har kendt ham gennem noget tid, og han står for mig som et stort kommunikativt talent, med de rette konservative værdier”, siger Finn Gade Knudsen og fortsætter:

“Derfor blev jeg også glad, da han sagde ja, og tilmed kunne fortælle, at han længe havde leget med tanken om at stille op”.

Anders Krojgaard Lund har været aktiv i Konservativ Ungdom i mange år, og han har sågar siddet i forretningsudvalget, men nu er det partiet der får glæde af hans kræfter.

Som en klassisk konservativ vægter jeg traditionelle konservative dyder. Det er familie, frihed, forsvar og fædreland

“Som en klassisk konservativ vægter jeg traditionelle konservative dyder. Det er familie, frihed, forsvar og fædreland”, siger Anders Krojgaard Lund og fortsætter:

“Det lyder måske som gamle floskler, men der ligger en masse reel politik bag, som vil gavne Danmark og danskerne”.

Familien er kernen i samfundet, og hvis ikke der er styr på hjemmefronten er det svært at yde sit bedste på jobbet. Sådan lyder det fra den nye folketingskandidat, men samtidig vil han også kæmpe for, at folk får sin personlige frihed tilbage, og at Danmark bevarer et stærkt forsvar.

“Uden forsvar, intet fædreland. Som veteran med tre udsendelser har jeg et meget personligt engagement i forsvaret, som selvfølgelig skal styrkes. Vi skal leve op til vores internationale forpligtelser”, siger Anders Krojgaard Lund og slutter:

“Sidst, men ikke mindst, så skal man ikke glemme, hvor man kommer fra. Jeg har Horsens helt ind under huden og vil altid have min jordnære tilgang til tingene med mig, uanset hvad det drejer sig om”.